ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

PUREBEAU Academy

Απλά φαντάσου να έχεις τέλειο πρόσωπο σε όλες τις περιστάσεις:
1) Όταν ξυπνάς το πρωί.
2) Όταν βγαίνεις από τη σάουνα ή την πισίνα.
3) Όταν έχεις χορέψει όλη τη νύχτα.
4) Όταν δεν έχεις διάθεση να μακιγιαριστείς το πρωί.
5) Επίσης χρήσιμο για: άτομα που φορούν φακούς επαφής και γυαλιά, χλωμά ή ασύμμετρα χείλη, απώλεια τρίχας (αλωπεκία), ανύπαρκτα ή ημιτελή φρύδια.

Με τη μέθοδο μόνιμου μακιγιάζ Purebeau είστε περιποιημένη κάθε στιγμή. Υπέροχα, φυσικά βαμμένα φρύδια και τέλειο eyeliner θα δώσουν στα μάτια σας ζωή και έκφραση. Τα χείλη θα παραμένουν κάθε μέρα φρεσκοβαμμένα για να δείχνουν νεανικά, αισθησιακά με υπέροχη φυσική όψη. Στη μέθοδο Purebeau: Χρησιμοποιούμε μια φιλοσοφημένη τεχνική απαλής εισχώρησης του χρώματος στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Ανύπαρκτα ή ημιτελή φρύδια ή βλεφαρίδες, καθώς και ασύμμετρα ή χλωμά χείλη μπορούν να γίνουν τέλεια και ολοκληρωμένα για διάστημα πάνω από 2-5 χρόνια.

Χρόνος Θεραπείας
2-3 ώρες εξαρτάται από τη θεραπεία
Μέθοδος Purebeau Master

Αναισθησία τοπική
Χρησιμοποιείται υψηλής επίδρασης τοπικό αναισθητικό.

Χρώματα
Τα χρώματα της Purebeau είναι επιλεγμένα κάτω από αυστηρούς ελέγχους τηρώντας τα ακριβή στάνταρ ποιότητας. Όλα τα χρώματα έχουν περάσει τα δερματολογικά, αλλεργικά και υποαλλεργικά τεστ. Ιατρικώς δεν έχει βρεθεί καμία επικινδυνότητα των προϊόντων και συγκεκριμένα στα ραδιολογικά τεστ (τομογραφία μέσω Η/Υ).
Διάρκεια μονίμου μακιγιάζ 2-5 χρόνια. Το μακιγιάζ μπορεί να επαναληφθεί όταν αρχίζει να ξεθωριάζει.

Γιατί Purebeau
Οι εκπαιδευτές μας έχουν χρόνια επαγγελματική εμπειρία και έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά τμήματα Purebeau στο μόνιμο μακιγιάζ προσώπου. Το τελευταίο αυτό κεφάλαιο αφορά την διασφάλιση του σχήματος του styling και τη σωστή επιλογή χρωμάτων στο μόνιμο μακιγιάζ. Όλα τα προϊόντα Purebeau (εργαλεία και χρώματα) διασφαλίζουν τα υψηλότερα ποιοτικά ευρωπαϊκά στάνταρς.Τελευταία νέα
Beauty Macedonia 2009
test
Συνεργασία της Purebeau Academy με το Ι.Ι.Ε.Κ. Αλεξάνδρειο - Σχολές Κ. Τριανταφυλλίδη
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis